Fenstherm Kft.

 

Fontos, hogy Ön is tudja:

Jelenleg már több fűtést korszerűsítő program is elérhető a lakosság számára az Új Magyarország Lakásfelújítási Program néven.

Az egyre népszerűbb Panelprogram lehetővé teszi közel 600 ezer panellakásban élőnek, hogy csökkentse fűtés számláját. A program keretében: állami és önkormányzati támogatás igényelhető, energetikai korszerűsítésre, fűtési rendszer felújítására és egycsatornás gyűjtőkémények felújítására.

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által kiírt Ökoprogram néven elindult támogatási rendszer a társasházak, a lakásszövetkezetek, a helyi önkormányzatok távhővel ellátott épületeinek egyedi mérőkkel történő ellátását, egyedi fűtésszabályzási rendszerek kialakítását segíti elő jelentős állami támogatással.

A Nemzeti Energiatakarékossági Program az 1994 előtt épült hagyományos szerkezetű - családiházak és többlakásos épületek energiatakarékos felújításában nyújt támogatást. Az elvégezhető felújítások a következők: épületek utólagos szigetelése, nyílászárók cseréje vagy szigetelése, fűtési és melegvízrendszer korszerűsítése.

A Környezet és Energia Operatív Program célja az energiahatékonyság és energiatakarékosság fokozása az energiatermelés, elosztás, szállítás és végfelhasználás területein. Ez a pályázati konstrukció az épületek (kiemelten a központi és helyi költségvetési szervek épületei, középületei), vállalkozások üzemi, vagy irodai épületeinek e cél megvalósítására irányuló beruházásaik megvalósításához járul hozzá vissza nem térítendő támogatás formájában.


Folyamatosan jelennek meg fenti és még további célokat támogató pályázati kiírások.

Eddig már több vállalkozás, társasház és magánszemély jutott beadott pályázataink alapján állami támogatáshoz, ezért ügyfeleinknek a továbbiakban is segíteni kívánunk a mindenkor aktuális pályázatok összeállításában.


Az itt található Adatlapon érdeklődhet, kitöltése még nem jelent megrendelést.

Amennyiben még kérdése lenne, az alábbi elérhetőségeinken veheti fel velünk a kapcsolatot.

  Rockwool Hungary Szigetelőanyaggyártó és Ker. Kft.

REVCO Magyarország Kft.

LAKÓKERT '97 Bt.

Forrás Centrum Kft.

MAGYAR-Festék